Psykologi Henna Lehtismäki-Hyvönen

Olen Henna Lehtismäki-Hyvönen, laillistettu psykologi ja erikoistuva integratiivinen psykoterapeutti (YET). Työskentelen yksityisenä psykologina Lounatuulet Yhteisötalo ry:ssä (Läntinen Pitkäkatu 33 20100 Turku) ja toimin myös itsenäisenä ammatinharjoittajana Terveystalo Pulssissa.

Olen kotoisin Turusta, ja aiemmin työskennellyt useampia vuosia mm. TYKS:ssä, Turun kaupunginsairaalassa sekä Jyväskylässä KSSHP:llä yleissairalapsykiatrian osastolla. Psykologian maisterin tutkintoni ja Valviran hyväksymän psykologin ammattipätevyyteni sekä RCS-erikoistumiskoulutukseni suoritin Turun yliopistossa.

Ammatillisesti erityisosaamisalueitani ovat neuropsykologiset häiriöt sekä psykosomaattiset sairaudet aikuisilla ja nuorilla aikuisilla. Minulla on runsaasti kokemusta eritusdiagnostisesta tutkimustyöstä, sekä terapeuttisesta työskentelystä monimuotoisten psykiaristen häiriöiden parissa. Syyskuussa 2016 julkaistiin kirjani "Anoreksia - Pako mielen vankilasta" (kustannus: Viisas elämä), jossa yhdistän tämän aina vain yleistyvän sairauden neurologisen ja psyykkisen puolen yhteneväiseksi kokonaisuudeksi.

Kirjailijahaastattelu, Viisas elämä -messut Tampereella 10.9.16