20.04.2017 Turussa ollaan!

Toiminta on alkanut Turussa, vapaita aikoja on vielä niin lyhyt- kuin pidempikestoisempaankin hoitokontaktiin, ja myös tutkimusaikoja on saatavilla.

14.03.2017 Palvelu siirtymässä tulevaisuudessa Turun seudulle

Kaipuu takaisin eteläsuomeen on kasvanut pikkuhiljaa niihin mittoihinsa, että muutosta on tulossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa olen käytettävissänne myös Turun suunnalla. Tarkemmasta aikataulusta ei vielä ole tietoa, mutta otan mielelläni vastaan tiedusteluja ja kysymyksiä jo nyt. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä, mikäli yhteistyö Turun suunnalla tulevaisuudessa kiinnostaa!

Haastattelu mtv.fi

Kuva kirjamessuilta 2016

Helsingin kirjamessut 27.-30-10-2016

Psykologi Henna Lehtismäki-Hyvönen haastateltavana Helsingin kirjamessuilla pe 28.10.2016 klo 13, Katri Vala -lava. Tämän jälkeen vapaampaa keskustelua Viisas elämä -pisteellä (7c61) klo 15 eteenpäin. Tervetuloa ottamaan osaa mielenkiintoiseen keskusteluun!

Kirja on nyt julkaistu!

"Miksi anoreksiaan jää koukkuun, ja kuinka oman kehon havaintovääristymät syntyvät? Anoreksia – pako mielen vankilasta avaa sairauden mystisen maailman ja kertoo uudesta mullistavasta hoitomuodosta.

Kirja pohjautuu sairauden neuropsykologiaan: sen syntymekanismeihin ja sitä ylläpitäviin tekijöihin. Teoksessa kulkevat rinnakkain uusi tieteellinen teoria, loistavia tuloksia tuottanut uudenlainen anoreksian hoitomuoto ja siihen liittyvät käytännönläheiset harjoitukset sekä nuoren anorektikkotytön riipaiseva tarina.

Uuden hoitomuodon kehittänyt kirjailija, psykologi Henna Lehtismäki-Hyvönen on auttanut lukemattomia anoreksiaan sairastuneita eteenpäin toipumisen tiellä."

lähde: http://www.basambooks.com/kirja/978%20952%20260%20...