Yksityishenkilöille tarjoan psykologipalveluja monimuotoisesti joko lyhyt- tai pidempikestoisesti. Lyhytterapeuttinen interventio on usein vain muutaman käynnin mittainen, kun pidempikestoinen terapeuttinen suhde saattaa kestää vuosia.

Lyhytterapeuttinen suhde saattaa sopia sinulle, mikäli painit jonkin ajankohtaisen yksittäisen pulman tai kriisitilanteen kanssa. Pidempikestoista terapiaa puolestaan tarvitaan usein silloin, kun ongelmat kumpuavat syvältä ja ovat pidempikestoisia, hankalammin määriteltävissä. Sinun ei tarvitse itse tietää, millaisen avun tarpeessa olet - pelkkä kokemus avun tarpeesta riittää. Minä yritän auttaa sinua selvittämään loput.

Erityisosaamisalueitani ovat somaattisiin oireisiin yhdistyvät psykiatriset häiriöt, kuten syömishäiriöt, pakko-oireiset häiriöt ja toiminnallisin tai ruumiillisin oirein ilmenevät tilat. Tarjoan myös psyyken tilan ja persoonallisuuden tutkimusta osana jatkohoidon suunnittelua, ja tarvittaessa suoritan neuropsykologisia arvioita (esim. työkyky-/eläkearviot, Autismin kirjon häiriöiden tai ADHD:n arviot, etenevien muistisairauksien arviot).